Nails Romania - Despre noi pentru manichiuriste

Despre noi

Nails

NAILS by Beauty Revolution este prima platforma online dedicata comunitatii manichiuristelor si pedichiuristelor din România, punandu-le in fata oportunităților din domeniul manichiurii și pedichiurii , indiferent dacă ești manichiurista și pedichiurista, scoala care oferă cursuri de manichiură pedichiură sau vizitator care dorește sa se programeze la serviciile prestate de către membrii noștri.

Cu Nails România știi cui te adresezi, direct oamenilor interesați de serviciile pe care tu le prestezi, facilitand expunerea într-un mod sigur și eficient a informatiilor pe care tu le adaugi în profilul tău. Vei primi consultanta in urma pachetului ales, iar echipa noastra te va asista in fiecare moment pentru a configura corect profilul tău.

Nu doar că acești clienți vor avea posibilitatea de a se programa online, vor putea efectua plata direct în contul tău, iar tu vei putea administra membrii înscriși la curs, vei putea vedea exact programarile si vei fi vizibil tuturor celor interesați din zona ta. Pe langa toate aceste aspecte, dacă echipa ta necesita o creștere a numărului de persoane, vei putea plasa anunțuri de angajare care vor fi văzute de oamenii din domeniu.

Pe langa toate aceste aspecte te vom ține conectat la cele mai noi evenimente din toata țara unde vom fi și noi prezenți, vei avea ocazia sa ne intalnesti, sa consolidam conexiunile și de asemena sa iti imbunatatesti abilitățile în materie de manichiura pedichiura, fie ca vorbim de unghii cu gel, modele unghii, cursuri manichiura pedichiura sau saloane manichiura pedichiura.

Veti gasi toate informatiile in comunitatea noastra Beauty Revolution unde se vor prezenta informațiile de actualitate din lumea manichiuristelor române și internaționale, afland noile tendinte, tehnici, reportaje cu persoane consacrate din acest domeniul manichiurii, lansări ale produselor noi, inovatoare, care vor apărea pe piața și multe altele detalii.

Susținem valorile tale, de manichiurista și va oferim sa va valorificati potențialul prin materialele foto-video, diplome și multe altele.

Caută o manichiuristă

Cum devii membru premium

Patru pași simpli

Contul Meu

Creează contul

Accesează din meniu pagina Login, unde vei avea opțiunea de înregistrare.

Persoana de Contact

Adaugă datele

Introdu datele și asigură-te că sunt cele corecte.

Social Media

Adaugă portofoliul

Conectează conturile de social media pentru a le arăta tuturor talentul tău.

Anunturi Cursuri

Alege promovarea

Devino membru premium și clasează-te înaintea celorlalți.Servicii Oferite

Servicii Premium Oferite

Promovare

Promovare

Profilul tău va fi listat printre primele poziții, având posibilitatea de a-l personaliza după gustul tău.

Programare

Programări

Clienții se pot programa mai ușor online la serviciile tale, oferind o administrare ușoară a programărilor.

Locuri de munca

Locuri de muncă

Vei putea lista ofertele tale de job direct comunității de manichiuriste, saloanelor de manichiura pedichiura și cursurilor de manichiura din zona ta și din țară.

Specializare

Specializare

Listează cursurile noi organizate de către tine sau școala ta direct oamenilor interesați și gestionează ușor persoanele înscrise.